top of page

Adembenemend

Adembenemend is het verhaal gezien door mijn ogen. De jaren lange strijd die ik samen met mijn ouders moest doorstaan om de juiste diagnose te krijgen en bovenal serieus genomen te worden. Het verhaal is geschreven vanuit mijn gevoelens op dat moment wat niet betekent dat ze in een later stadium niet gerelativeerd zijn. Met mijn verhaal hoop ik te bereiken dat niet alleen artsen maar ook je omgeving verder kijken en zich niet laten leiden door vooroordelen. Ook de eerste periode na mijn diagnose omschrijf ik in mijn boek. Ik probeer een weg te vinden met de nieuwe diagnose en de nieuwe mogelijkheden te benutten wat niet altijd succesvol lukt.

 

"Als lucht tekort schiet adem dan de hoop in’’.

 

Mijn lijfspreuk keert ook terug in het boek. Een spreuk waar ik mij aanvast houd op moeilijke momenten en een leidraad vormt door het boek. Het betekent dat ik altijd naar de positieve dingen zal proberen te kijken en mij daar aan vast zal houden.

 

Daarnaast hoop ik de aandacht te vestigen op Mucoviscidose/ Cystic Fibrosis. Nog regelmatig merk ik dat men niet weet wat voor ziekte dit is. Onderzoek naar deze progressieve ziekte hoop ik met mijn boek te kunnen steunen zodat Mucoviscidose/ Cystic Fibrosis in de toekomst te genezen zal zijn. Van elk verkocht exemplaar van ‘’ Adembenemend - mijn eerste jaar met Cystic Fibrosis’’, gaat een deel van de opbrengst naar de vereniging voor strijd tegen Mucoviscidose. Bestelt u een exemplaar via de verrassingtas dan gaat er nog eens 25 % extra naar Cystic Fibrosis/ Mucoviscidose onderzoek.

Adembenemend is nog te koop via : vincentgreve@me.com

bottom of page