top of page
Blog

My life

Hallo allemaal,

Daar is hij dan mijn eerste veel gevraagde blog op deze site! In de afgelopen jaren sinds Adembenemend is de vraag ''Schrijf je nog en kunnen we dit ergens lezen?'', de meest gestelde vraag. Of nou ja ''Komt er een tweede boek?'' is een goede concurent.

Meestal stel je, je in een eerste blog voor. Maar wat schrijf je in een eerste blog als de meeste bezoekers op je site dat eigenlijk allang weten? Dat was een leuke hersenkraker. Het vervolg van Adembenemend? Nee dat is te lang. Hoe het nu gaat? Een leuke optie. Maar gewoon met de deur in huis vallen hoe het nu gaat? Of zal het een combinatie van deze opties worden?

Sinds Adembenemend zijn er vele deuren voor mij open gegaan. Het was een sleutel tot nieuwe mogelijkheden. Ik heb er mooie kansen door gekregen en vele mooie bijzondere mensen mogen ontmoeten. Voor de mensen die mij niet in het dagelijks leven kennen maar wel mijn boek gelezen hebben speelt de vraag hoe het nu gaat wellicht meer. Wel, ik mag zeggen dat het redelijk goed gaat. Ik geniet van het leven, mijn dieren en vooral van alle mooie mogelijkheden. Maar er is een grote maar, de Cystic Fibrosis is er natuurlijk nog steeds. En nog altijd maak ik regelmatig ziekte perioden en opnames door. Wel sta ik vooral dankzij de steun van mijn ouders sterker in mijn schoenen en durf ik mijn grenzen aan te geven. Een kostbare verandering welke het mij een stuk gemakkelijker maakt.

Sinds augustus heb ik mijn eigen paard, Wizards Wisdom. Een knappe vijfjarige PRE Andalusier in de kleur Palomino. Hoeveel PK hij heeft? Te veel! Hij geeft zoveel liefde en kracht daar kan geen sportauto tegen op.

Hij is een grote motivatie om aan mijn conditie te blijven werken. Samen met mijn moeder verzorg ik hem en ik stap zo nu en dan op om hem te rijden. Zo kan ik toch mijn hobby blijven doen en wie mijn boek gelezen heeft, weet hoe zn grote droom het was om weer op te kunnen stappen. Die droom is meer dan uitgekomen! Ik heb een super lief en makkelijk paard, hij houd ongelofelijk veel rekening met mij. Ik leef mijn droom, iedere dag!

Ik wil iedereen alvast hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig nieuw jaar!

Recente Posts
Archief
bottom of page