April 9, 2018

February 28, 2018

February 23, 2018

December 29, 2017

October 15, 2017

October 10, 2017

August 18, 2017

July 30, 2017

Please reload

Recente Posts
Blog

DvB Foundation

Tuesday, December 1, 2015

Hallo allemaal, 

 

 

In november mocht ik samen met mijn moeder op bezoek bij Dressuurstal van Baalen, een fantastische ervaring. Ik kreeg een rondleiding en mocht een les volgen van Debora Pijpers. Een erg leerzame en leuke ervaring. Het was ontzettend genieten om een paard te rijden met alle knoppen erop.

 

Niet veel later kreeg ik het nieuws dat de DVB Foundation mij het komende jaar ondersteunt met lessen bij een ervaren para-dressuur instructeur. In 2016 mag ik gaan lessen bij Dressuurstal de Ruiter, een geweldige kans waar ik enorm naar uitkijk. Natuurlijk ga ik samen met mijn eigen lieve Wizz deze uitdaging en kans aan!

 

De DVB Foundation ondersteunt ruiters met een beperking en maakt het mogelijk dat wij toch kunnen blijven genieten van de paardensport. Ze ondersteunen ruiters op ieder niveau neem een kijkje op hun website voor meer informatie. 

2016 beloofd een mooi jaar met vele leuke nieuwe kansen te worden. Ik wil iedereen van de DVB Foundation ontzettend bedanken voor deze mogelijkheid. Tot die tijd trainen we lekker door om Wizz ook klaar te maken voor dit geweldige avontuur!

Please reload

Please reload

Archief

© 2019 | samanthaeising.nl