top of page
Blog

Wizz

Hallo allemaal,

Vandaag was het weer zover paardrijles van Bianca. Ik keek er erg naar uit. Na bijna twee maanden niet gereden te hebben stapte ik vorige week weer even op. Voor zowel mij als Wizz was het even zoeken naar hoe het ook alweer moest. Maar braaf als hij is liep hij erg fijn en genoot ik er enorm van.

Dat vroeg om meer! Vandaag was dan ook iets om naar uit te kijken. Door de enorme regen van de afgelopen week kwam rijden er niet echt van. Maar vandaag was het gelukkig droog en daar proffiteerden we van. Hij liep erg fijn en naar mate de les vorderde werd hij ook weer soepeler in zijn lijf. Het was super om weer met hem te werken en echt genieten!

We pakken de training langzaam aan weer op en gaan er voor. Wat ben ik toch trots op mijn kanjer! Hij doet zo enorm zijn best voor me en pakt alles zo goed op. De fotos zijn van eerdere keren. We gaan snel weer eens op de foto!

Recente Posts
Archief
bottom of page