top of page
Blog

Plog #3 Indoor Brabant & Trainen

Ondanks vallen en opstaan met mijn gezondheid, krijg ik de kans dankzij de grote steun die ik krijg om door te trainen met Wizz. Het is elke keer weer genieten, grenzen opzoeken en verleggen. En ik zeg het zo vaak, ik leef mijn droom!

Afgelopen week pakten we de training weer echt op. Het is zo fijn om elke keer op zijn rug te stappen. Ondanks een weekje puberen, wat stiekem best leuk was, maken we stapjes vooruit.

Zo hebben we het wijken en de galop weer opgepakt. Zeker nog niet perfect maar dat ligt meer aan mij dan aan hem haha. Hij rijd zo ligt dat ik heel erg moet doseren met mijn hulpen. Maar juist dat maakt hem ook tot het ideale paard voor mij. Hij doet heel veel op de stem en het kost vrijwel geen kracht. Een erg leuke uitdaging en het maakt mij heel bewust van mijn eigen houding en wat ik doe.

Na een hele leuke les was het tijd om even bij te komen. Even slapen en opladen voor een leuke avond.

Samen met mijn ouders en instructeur mocht ik dankzij de DVB Foundation naar Indoor Brabant een groot meerdaags paardenevenement. Een super leuke kans die ik natuurlijk niet aan mij voorbij liet gaan.

Al snel kwamen we op Indoor Brabant Anky van Grunsven tegen. In 2014 mocht ik dankzij een wensstichting (Stichting Taaierakkers) al eens op bezoek bij haar. De fotos uit 2014;

Het was erg leuk dat ze ons nog herkende ondanks dat ze zoveel gezichten ziet. Natuurlijk vertelde ik haar over Wizz!

Na het shoppen bij de vele leuke winkeltjes kwamen we familie de Ruiter tegen. Erg leuk om kennis te maken. Binnenkort mag ik met Wizz bij Dressuurstal de Ruiter gaan trainen dankzij de DVB Foundation. Wat ben ik dankbaar voor deze kans! Ik kijk er enorm naar uit.

Daarna liepen we door naar Coby van Baalen. Het was erg leuk om haar ook weer te zien. In tussentijd begon de Paratrophy en bewonderden we de mooie Kur van de ruiters.

Want hoe leuk het ook was om iedereen te spreken, we kwamen natuurlijk voor de paarden. De ruiters hebben een super prestatie neer gezet en het was echt super om te zien!

Daarna gingen we nog even shoppen en liepen we langs het springen. Geweldig om te zien! Het was een super dag, echt genieten!

Recente Posts
Archief
bottom of page