top of page
Blog

Plog #5 Just go on

Een weekje uit mijn leven

Zondag

Vorige week is hij gekomen, ik ben zo dankbaar! Onze eigen paardenvrachtwagen. Dit zal ons de komende tijd van a naar b brengen! We maakten hem gereed voor vertrek.

Maandag

We beginnen de dag rustig waarna we naar stal gaan today is the day, oefenen met Wizz op de vrachtwagen! Oh wizz wat ben je weer vies, we hebben je gisteren nog gewassen!

Wizz vond dat rare ding maar gek. Hij is natuurlijk sinds hij bij ons is niet meer op de trailer geweest. Maar met rust en geduld gaat het ons zeker lukken. De eerste stappen zijn weer gemaakt.

Smiddags hadden we nog les en wat liep hij weer fijn!

Dinsdag

Na hard werken lekker uitrusten op het paddock, welverdiend hoor kanjer!

Samen met mam ging ik nog even naar het strand. Hope is denk ik toch echt een zeehond!

Woensdag

Het was niet heel handig maar wat waren we blij! De eerste weide dag! Wizz genoot ervan op de vroege morgen. Een heerlijk rustdagje voor hem maar wel even op de wei!

Na een ritje richting ziekenhuisland Dok gepest waarna ik nog even mocht bloedprikken.

Na vele kilometers gemaakt te hebben een welverdiende Mcdonalds!

Donderdag

Oh wat was het leuk! De eerste kuddedag! Geweldig om te zien en wat genoot Wizz enorm!

Natuurlijk lieten we vijf mei niet helemaal aan ons voorbij gaan. Samen met Mam en Vin ging ik nog even kort de stad in en een broodje Donor Kebab en een heerlijk ijsje vulde onze magen.

Voor het slapen gaan check ik nog even mijn glucose, top en lekker ZzZ.

Vrijdag

Het is pillendoos vul dag. Mam switcht elke ochtend mijn infuus om, ik slaap dan nog heerlijk verder. Na mijn ochtend spray, huf, puf, snuf sessie zetten we een muziekje aan en starten we met het vullen van mijn pillendozen. Ideale dingen, een keer in de twee weken vullen we ze bij en de rest van de week geen gedoe met het uitdrukken van alle strips, heerlijk!

Daarna ging Wizz weer in de kudde op de wei. Heerlijk!

En ik knutselde nog wat aan een oude tekening.

Zaterdag

Natuurlijk begon de dag voor Wizz met eventjes op de wei al zittend in het gras keken we toe. Heerlijk!

Vorige week had ik een leuk interview over het rijden met een beperking. Vandaag maakten we de foto's voor bij het interview. Hier een kleine sneakpeak.

Vinden jullie het leuk om vaker een weekplog te zien? Let me know! En vooral ook wat jullie graag terug zouden zien in de plogs/blogs. Komende week komt een Daily CF routine online.

Recente Posts
Archief
bottom of page