top of page
Blog

Outrun CF Nederland 2016

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar Outrun CF te Vlissingen. Op 17 september 2016 wandelen we over de gehele boulevard om stil te staan bij Cystic Fibrosis.

Enkele jaren geleden werd Outrun CF in het leven geroepen door Djuna Maes. Vorig jaar draagde zij het stokje over aan ons. Met veel plezier, inspanning en motivatie zetten wij Outrun CF voort. Het is mogelijk om onze actie te steunen. Met uw donatie steunt u de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting. Zij zorgen dat er wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar deze erfelijke vooralsnog niet te genezen aandoening met een beperkte levensverwachting. Daarnaast dragen zij bij aan bekendheid voor deze ziekte, het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten en ook zetten zij zich in om de middelen die er zijn beschikbaar te maken voor de patiënten.

Tijdens Outrun CF is stichting Muco & Friends aanwezig voor de verkoop van de mascotte van Cystic Fibrosis. De enige echte CF aap!

Houd de Outrun CF Facebook in de gaten voor de actuele informatie en hopelijk tot ziens!

Recente Posts
Archief
bottom of page