top of page
Blog

Outrun CF; voorbereiding

Hee allemaal,

De voorbereidingen voor Outrun CF zijn in volle gang. De route is uitgestippeld en word spoedig bekend gemaakt maar natuurlijk zal dit net als vorig jaar over de boulevard zijn. De laatste dingen worden geregeld en vooral kijken we enorm uit naar deze dag. De net als ieder jaar in het teken zal staan van Cystic Fibrosis. In gedachten aan ieder die strijd tegen CF maar ook een ieder die de strijd verloren heeft. Natuurlijk staan we ook stil bij orgaandonatie en vragen daar aandacht voor. We wandelen, samen. Want CF heb je niet alleen!

Ook mogen we blij vertellen dat we ook dit jaar weer met spandoek lopen, met dank aan Inspire fotografie! Hierboven hebben jullie de nieuwe vormgeving al kunnen zien. Ook zal er een mogelijkheid zijn om de CF mascotte, de Muco aap, te kopen op deze dag. Dit dankzij stichting Muco & Friends.

Binnenkort volgt weer een update over Outrun CF. En hopelijk tot ziens op 17 september! Meer informatie is ook te vinden op de Outrun CF Facebook of de actie pagina van de NCFS, waar de opbrengst van deze dag heen zal gaan.

Recente Posts
Archief
bottom of page