top of page
Blog

Wedstrijden

Hallo allemaal,

De afgelopen tijd stonden in het teken van trainen, oefenen, oefenen, oefenen... Practise makes perfect!

Maar heel stiekem (heleeeemaal niet opvallend) hadden we vooral heel veel plezier. Het afgelopen jaar hebben we echt de tijd genomen elkaar te leren kennen. Maar nu zijn we echt op het punt dat we elkaar echt kunnen lezen. Waar hij mij al langer door zag, weet ik nu ook wanneer en hoe ik hem kan helpen. Het is echt ontzettend fijn om iedere dag bij hem te zijn. Hij geeft mij zoveel energie en echt ik heb het al vaak gezegd maar dankzij Wizz leef ik mijn droom.

Dus zo gezegd zo gedaan, het was tijd voor ons wedstrijd debuut. We hebben een onderlinge wedstrijd als eerste wedstrijd uitgekozen. En wauw wat deed hij het ongelofelijk goed! Wat ben ik trots op hem. We reden 177 en 181,5 punten in de B. Zeker niet fout voor een allereerste keer samen.

Natuurlijk kreeg het een vervolg en weer was ik onwijs trots op hem. Weer een totaal onbekende omgeving voor hem en weer onwijs braaf. Weer super tevreden, ondanks twee kleine foutjes, stapte ik meer dan tevreden af. Bedankt Wizzie!

We hebben nog veel te leren maar vol goede moed trainen we door. En vooral met veel plezier. Want echt, het is zn fijn paard. Zo ontzettend betrouwbaar, lief en werkwillig. Ik heb het er zo mee getroffen. Natuurlijk gingen we ook nog even op de foto in de nieuwe verjaardagsoutfit van ons beiden.

Ik wil iedereen die ons zo steunt ontzettend bedanken en natuurlijk mijn ouders zonder wie dit allemaal slechts een droom was gebleven! Dankjulliewel!

Voor deze zaterdag staat weer een training gepland bij Dressuurstal de Ruiter. We kijken er enorm naar uit, het wordt genieten en vast weer heel leerzaam! Voor zondag staat er weer een wedstrijd op de planning. Vooral voor onze ervaring en om te wennen aan een wedstrijdsituatie. Maar eigenlijk, mijn lieve jongen... die doet t wel!

Natuurlijk komt er weer een verslag over hoe het gegaan is! Veel liefs

Recente Posts
Archief
bottom of page