top of page
Blog

Trainen en wedstrijd

Hee allemaal,

Wat heb ik een geweldig weekend gehad! Daarvoor wil ik iedereen die mij geholpen heeft ontzettend bedanken! Het was super!

Zaterdag mochten we weer trainen bij Dressuurstal de Ruiter. Oh wat was het leuk en leerzaam. Weer veel over mijzelf en Wizz geleerd en fijne handvaten om mee door te gaan. En wat was mijn topper toch braaf! Ook mijn lieve mam bedankt voor het rijden! En Vinnie, top groom.

Samen met Wizz moet ik de komende tijd aan ons basistempo werken in alle gangen. En vooral zelf ook rechtop blijven zitten. Ik probeer het gevoel van het goede vast te houden in gedachten en daar naar te blijven streven. Daar gaan we thuis weer fijn mee aan het werk samen met mn instructeur thuis! Zo fijn dat deze kans mij mogelijk gemaakt is dankzij de DvB foundation. Dankzij hen kan ik nu goed aan mijzelf werken waardoor straks het rijden zeker ook met mijn rugzak makkelijker zal gaan.

En toen zondag, wedstrijd! Wat was het leuk. Wederom heel leerzaam. En ik blijf het zeggen maar wat heb ik toch een fijn paard! Voor de allereerste keer waren we op deze locatie in de binnenbak. De schuifdeur tussen de losrijbaan en de wedstrijdbaan maakte geluid. Waar andere paarden erop reageerden bleef hij super kalm. Daarna de wedstrijd begonnen. Ik was wat slordig en daar verloren we flink punten op. Maar de reden... hihi stiekem vind ik het gewoon te leuk om daar te rijden. En moet ik leren mijn gedachten bij het rijden te houden en niet bij hoe leuk het allemaal is hahaha... Maar hee... liever dat dan spanning toch?

Proef 2 ging echt beter. Toch was ik nog meer aan het genieten, wat slordig in mijn lijntjes en afwerking. Kortom... ik weet waar onze verbeterpunten liggen en we oefenen lekker door. Ik ben meer dan tevreden!!!! Blij met wat we neer gezet hebben.... want ons doel is voor nu ook vooral ontspanning op wedstrijd... en daar beiden gewoon een hele goede ervaring in krijgen. En die missie... die is meer dan geslaagd... trots op mijn lieve vriend!

Mijn lezer, supporters en ouders... ontzettend bedankt voor alle steun!!! We oefenen lekker door! En zo gezegd zo gedaan.. Gisteren heel fijn gelest bij Bianca en vanmorgen weer heerlijk getraind. Ondanks de mist ( en ik zal niet ontkennen dat mn longen dat erg leuk vonden), hebben we fijn geoefend. We hebben echt verbeterpunten maar hee... soms vergeet ik bijna vanwaar we komen. Ik ben blij met alle stappen die we al gemaakt hebben!

"the horse is a reflection to your soul, if you don't like what you see

Liefs Samantha

Recente Posts
Archief
bottom of page