top of page
Blog

Dressuurstal van Baalen & wedstrijd

Hee allemaal,

Afgelopen weekend was een leuk paardenweekend. Vrijdag avond was er een bijeenkomst van de DvB Foundation op Dressuurstal van Baalen.

Deze was voor mensen die ondersteund worden door de DvB Foundation en de Buddys. Samen met mijn mam en mijn Buddy gingen we er heen. Ook Anita en vele anderen waren er aanwezig. Het was een erg geslaagde avond. Een geweldige presentatie van Demi Vermeulen en Debora Pijpers, over (de weg naar en) Rio. Daarna was er een mooie demonstratie van Marlies van Baalen. Wat een leuk paard en oh wauw... die oefeningen! Echt heel mooi om te zien. Zeker het appuyement en de pirouettes.

De avond sloten mam mijn buddy en ik af bij de McDonalds. Jammie. En natuurlijk kletsten we na over de leuke avond.

De volgende ochtend was het wedstrijddag! Oh... yeah. Ik had er enorm veel zin in. Maar tegelijkertijd was het ook wel wat spannend. De eerste wedstrijd met een juryhokje naast de ring... maar eigenlijk had ik het kunnen weten. Wizz vond het wel spannend maar liep er braaf langs of nouja... al kijkend langs hahah want je weet het nooit misschien bijt het hokje! ;) Desondanks onwijs trots op mijn dappere vriend. Hij doet het allemaal toch maar even!

Na het losrijden was het dan tijd voor de proef.

Het was weer een erg leerzame wedstrijd. Wizz en ik vonden onze ontspanning. Het lukte mij al beter om mijn hoofd bij de oefeningen te houden ipv in de wolken en we hadden de juiste galop op zijn moeilijkere kant. Mijn dag kon niet meer stuk. Natuurlijk bleven de punten nog wat achter, er is nog veel om aan te werken. Maar mijn doel was wennen aan de wedstrijdsfeer en genieten, en dat is gelukt! We trainen weer rustig verder, op naar onze uitdagingen.

Deze avond gingen we naar Van Dik Hout samen met Mia. Oh echt weeeer super leuk! Ik heb zo ontzettend genoten. Wat een top dag!

Veel liefs

Recente Posts
Archief
bottom of page