top of page
Blog

Les #3 Dressuurstal de Ruiter

Hee allemaal,

Afgelopen weekend had ik les op Dressuurstal de Ruiter. Wat heb ik genoten! Het was ontzettend leerzaam voor Wizz en mij.

We hebben fijn gewerkt en ondanks dat we het wat moeilijker maakten voor Wizz deed hij echt zijn best. In het begin testte hij mij een klein beetje uit. Wat ik stiekem alleen maar leuk vind, daar leer ik weer van. En zeker zo in een les vind ik het fijn mocht ik het dan zelf tijdens het rijden tegen komen weet ik hoe ik het kan oplossen. En nee... we vlogen niet door de bak haha.. uittesten op Wizz zijn manier... eigenlijk heel lief en vriendelijk haha.

Maar juist doordat hij altijd zo lief en hoog knuffelgehalte heeft is het lastig om continue consequent te blijven. Wat voor ons beiden beter is, zo is het duidelijk. Dat is iets wat ik de komende keren rijden echt meeneem. We trainen weer fijn verder...

En vooral zelf ook eerst weer opknappen... want erg fit ben ik niet haha. Loop een beetje achter mijn adem aan.

Veel liefs

Recente Posts
Archief
bottom of page