top of page
Blog

Cheque voor de NCFS

Afgelopen donderdag mocht ik samen met mams aanwezig zijn op de Fundraising avond van Rotary club Schaijk - Land van Ravenstein.

Namens de NCFS ( Nederlandse Cystic Fibrosis stichting) mocht ik deze avond een cheque in ontvangst nemen. Deze avond van de Rotary Club was zeer bijzonder, iedereen heeft bijgedragen aan de opbrengst voor de goede doelen. Het G-voetbalteam en de NCFS.

Na een drankje en hapje en korte introductie mochten we de film Inferno onder het genot van een consumpties bekijken. Wat een mooie film! Echt de moeite waard om te gaan bekijken. De hele entourage van Bioscoop Industry was indrukwekkend. Na afloop van de film was er een live zanger aanwezig die de sfeer er goed in bracht.

Kort na een hapje en drankje werden de cheques uitgereikt. De NCFS ontving een waardevolle cheque van 3000 euro. Wat natuurlijk bijdraagt aan onderzoek naar deze ziekte. Ik mocht kort toelichten waarom onderzoek naar CF zo belangrijk is. Het was bijzonder om aanwezig te mogen zijn bij deze avond. En ik wil dan ook de Rotary club bedanken en in het bijzonder Peter van Boekel. Het blijft geweldig hoe mensen zich inzetten voor ons CF-ers. En ik weet het zeker met alle inzet van iedereen die bijdraagt zal het niet lang meer duren voor CF niet langer staat voor Cystic Fibrosis maar voor Cure Found! Bedankt allemaal!

Recente Posts
Archief
bottom of page