top of page
Blog

Santarun & Cheque NCFS

Gisteren mocht ik weer een cheque voor de NCFS in ontvangst nemen. Wat een bijzonder mooi bedrag! 15.000 euro!!

Het was een hele bijzondere dag. Het begon met een korte toespraak van Dominique. Waarna de cheque werd uitgereikt aan Jan en mij. Ook Jan heeft CF en heeft inmiddels de magische leeftijd van ruim 60 jaar mogen bereiken. We vertelden ons verhaal waarna de Santarun begon.

Mam, vin en ik deden ook mee. Jan gaf het startschot.

Wat een bijzondere dag. En mam en Vin bedankt dat jullie mij overal heen brengen. Het blijft zo bijzonder dat mensen zich zo inzetten voor ons CF-ers. Dankzij iedereen zijn inzet komt een medicijn en wellicht genezing steeds dichterbij! Laat CF niet langer staan voor Cystic Fibrosis... maak er Cure Found van!

Recente Posts
Archief
bottom of page