April 9, 2018

February 28, 2018

February 23, 2018

December 29, 2017

October 15, 2017

October 10, 2017

August 18, 2017

July 30, 2017

Please reload

Recente Posts
Blog

Les #4 Dressuurstal de Ruiter

Saturday, June 3, 2017

Vandaag heb ik weer les gehad bij Dressuurstal de Ruiter. Het was ontzettend leerzaam. 

 

 

 

 

 

Er was even overheen gegaan voor ik weer in de gelegenheid was om naar Dressuurstal de Ruiter te gaan. Zelf was ik al enige tijd niet fit genoeg en snel vermoeid. Daardoor moesten we de lessen even stil leggen. Des te fijner was het om nu weer heen te gaan. 

 

Door het even stil leggen van de lessen merkte ik dat ik weer onzekerder werd in het rijden op vreemd terrein met mijn rugtas. Anita heeft mij daar erg bij geholpen om weer het vertrouwen te krijgen. Met rugzak heb ik nog minder balans en evenwicht. Dit maakt het tot een grote uitdaging. Door mij bewust te maken van wat ik met mijn lichaam doe terwijl ik aan het rijden ben met rugzak kreeg ik het vertrouwen weer terug. 

 

Thuis rijd ik eigenlijk altijd met rugzak. Daar heb ik het vertrouwen in mijzelf en Wizz om het te doen maar doordat we al even niet meer op vreemd terrein waren geweest nam mijn onzekerheid toe. Gelukkig is dat stukje nu weer overwonnen! En kunnen we weer veilig met rugzak rond hobbelen. 

 

De DvB foundation ondersteunt deze lessen. Ontzettend bedankt.

Het hele verhaal vindt je op : de site van de DvB Foundation

 

Ook een eerder bericht over mijn les op Dressuurstal van Baalen vindt je hier

 

 

Please reload

Please reload

Archief

© 2019 | samanthaeising.nl