top of page
Blog

Academy Bartels

Van 26 tm 31 maart mocht ik dankzij de vriendenloterij en de NCFS naar Academy Bartels.

Het was nog even spannend of het zou gaan lukken. Kort er voor lag ik namelijk weer in ziekenhuisland. Volgde een embolisatie en yeah kreeg ik toch nog op tijd mijn ontslag!

Na mijn ontslag hadden we nog ongeveer 2 weken. Wizz was gelukkig door getraind door Josephine en kon ik weer zelf proberen op te bouwen. Dat ging niet altijd even makkelijk. Maar met extra lessen kregen we mij weer in vorm om in ieder geval enigszins netjes mijn rondje te rijden.

En oh wauw wat was het geweldig, wat een avontuur. Dag 1 was de aankomst met kennismaking en rondleiding. Smiddags hadden we onze eerste les van niemand minder dan Tineke Bartels. Wat was het leuk en leerzaam! Dag twee oefenden we op de flexchair waarna we het gingen toepassen in een rijles van Mischa Koot. En wederom was het enorm leerzaam! En wat deed Wizzie zijn best! Vanaf dag drie hadden we les van Imke Bartels. Wat ook onwijs leerzaam en leuk was. De een na laatste dag zijn we over de galopbaan gegaan.

Die galopbaan wauw wauw wauw... wat was dat leuk! Heerlijk om zo Wizz zijn koppie ook leeg te kunnen maken. En gewoon even te genieten tussen alle bomen. Heerlijk!

Al met al hebben we echt een geweldige week gehad! Ik wil Tineke, Imke, Mischa en alle anderen op Academy Bartels enorm bedanken voor alle adviezen, gezelligheid en begeleiding. Het was echt zn leuke en fijne ervaring!

Ook de NCFS en het vriendenfonds van de vriendenloterij wil ik enorm bedanken. Jullie hebben echt een droom laten uitkomen!

Recente Posts
Archief
bottom of page