Weer terug op de rug van mijn beste vriend

Na de opname kostte het even tijd voor ik voldoende herstelt was om even op de rug van Wizzie te zitten. Dit frustreerde mij maar tegelijkertijd was het een grote motivatie. Vandaag heb ik voor het eerst weer een rondje op hem gestapt. Een grote mijlpaal. Trots op hem hoe braaf hij altijd is!

Weer thuis!

Gisteren ben ik weer thuis gekomen na de opname. Vandaag wilde ik erg graag even naar Wizz al was het om hem heel even te zien. Het deed mij goed om hem weer te zien, maar het was ook zeker even een emotioneel moment. Wat had ik mijn beste vriendje gemist!

Plog: Opname

Vanaf 20 februari verblijf ik in ziekenhuisland. Na vele hobbels en bobbels mag ik dan nu vertellen dat ik weer naar huis mag! Op naar ziekenhuisland Al snel kwamen de eerste verrassingen Ook als je 26 bent is de penny leuk! Natuurlijk ook McDonalds! Helaas misten we het concert van Tim Akkermans, gelukkig kon Vin wel heen. En kreeg ik deze leuke foto na afloop. Ook nog een gesigneerde cd! Mijn muren werden steeds leuker en dat ontging niemand die mijn kamer binnen kwam ;) Lieve Mieps kwam een aantal keren op bezoek. Zo fijn om zn goede vriendin te hebben. Natuurlijk maakten we ook gekke selfies! Helaas bleef ik ondanks de extra antibiotica bloed ophoesten. Daarom werd besloten dat een embol

Recente posts
Archive

© 2019 | samanthaeising.nl